Морозиво чайне по-американськи

  

17 Вересня, 2016

Энциклопедия чая

  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Чай чорний - 2 ч. ложки

Молоко - 1/2 л

Яйця - 4 жовтки

Цукор - 4 ст. ложки

Сметана - 1 склянка

Ванілін

Зацукрована вишня або інші фрукти - 6 шт.

Directions

1Закип'ятити молоко, додати в нього трохи ваніліну і залити їм чай. Настояти 5 хвилин і процедити.

2Жовтки розтерти з цукром до пухкої маси і змішати з молочним чаєм. Все це розтирати, поки маса не почне застигати. Потім її розкласти в стакани і охолодити.

3Збити сметану до загустіння і додати в чайну масу.

4Морозиво заморозити в холодильнику.

5Перед подачею прикрасити зацукрованими вишнями.

00:00