Моцарела баффало та напівсолодкі помідори

      

28 Липня, 2017

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 50 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Моцарела баффало - 250 г

Олія оливкова extra virgin - 52 мл (3,5 ст. ложки + трохи для скроплення)

Помідори стиглі - 4 шт.

Базилік свіжий - 15 г або близько 30 листків

Цукор

Часник, тонко нарізаний

Чебрець (тимьян) свіжий

Сіль

Перець

Directions

1Нагріти духовку до 200°F (100°C).

2Нарізати помідори, помістити їх на папір для випічки. Посипати сіллю, трохи цукром, часником та чебрецем. Скропити оливковою олією і випікати близько години.

3Тим часом довести середню каструлю води до кипіння. Опустити базилік у киплячу воду, а потім занурити у крижану. Зробити в блендері пюре з листя базиліку з 3,5 ст. ложками

4оливкової олії.

5Нарізати моцарелу та злегка приправити сіллю та перцем.

6Зробити штабелі, викладаючи шарами шматочки моцарели та напівсолодкого помідора.

7Скропити оливковою олією та гарнірувати базиліковим соусом.

00:00