Мус ананасовий десерти вегетаріанське 9 Вересня, 2018 Вегетарианский стол (Семь поварят) Cook: 40 mins Yields: 2 порції Ingredients Ананас консервований - 250 г Цукор - 2 ст. ложки Желатин - 10 г Вода - 2 склянки Лимонна кислота - 2 г ДЛЯ СИРОПУ: Цукор - 0,25 склянки Вода - 0,25 склянки Лимон - 2 ст. ложки тертої цедри Directions 1Желатин залити 6‑8‑кратною кількістю охолодженої кип'яченої води та залишити до набухання. 2Ананас протерти. Пюре змішати з гарячою водою, цукром, розпущеним на водяній бані желатином і довести до кипіння. 3Додати в гаряче желе лимонну кислоту, охолодити, поставити посуд на лід і збивати до утворення густої піни. 4Ананасову масу швидко розлити у формочки й охолодити. 5СИРОП: Цукор із водою прокип'ятити. Зняти з вогню, всипати частину цедри та перемішати. 6При подачі полити мус охолодженим сиропом і оформити цедрою лимона.ЧАС: 40 хвилин + охолодження 00:00