ананасовий мус
ананасовий мус

Мус ананасовий

    

9 Вересня, 2018

Вегетарианский стол (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Ананас консервований - 250 г

Цукор - 2 ст. ложки

Желатин - 10 г

Вода - 2 склянки

Лимонна кислота - 2 г

ДЛЯ СИРОПУ:

Цукор - 0,25 склянки

Вода - 0,25 склянки

Лимон - 2 ст. ложки тертої цедри

Directions

1Желатин залити 6‑8‑кратною кількістю охолодженої кип'яченої води та залишити до набухання.

2Ананас протерти. Пюре змішати з гарячою водою, цукром, розпущеним на водяній бані желатином і довести до кипіння.

3Додати в гаряче желе лимонну кислоту, охолодити, поставити посуд на лід і збивати до утворення густої піни.

4Ананасову масу швидко розлити у формочки й охолодити.

5СИРОП: Цукор із водою прокип'ятити. Зняти з вогню, всипати частину цедри та перемішати.

6При подачі полити мус охолодженим сиропом і оформити цедрою лимона.

ЧАС: 40 хвилин + охолодження

00:00