Мус з обліпихи

    

16 Жовтня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Обліпиха - 350 г

Цукор - 200 г

Вода - 1 л

Желатин - 2 ст. ложки

Directions

1Свіжу або заморожену обліпиху перебрати і промити в воді, відкинути на сито або друшляк. Ягоди потовкти, розвести 1 склянкою води і протерти через сито.

2Вичавки залити водою, поставити на вогонь, довести до кипіння і процідити.

3У проціджений відвар покласти цукор і попередньо замочений у воді желатин. Відвар поставити на вогонь і. весь час помішуючи, довести до кипіння.

4Після розчинення желатину відвар зняти з вогню, трохи остудити, з'єднати з процідженим соком обліпихи і збити до утворення однорідної пінистої маси.

5Коли маса почне густіти, розлити її у формочки і поставити на холод.

Дієта при гіпотонії

00:00