Мус яблучний на манній крупі десерти лікувальне харчування 18 Жовтня, 2017 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Яблука без серцевини – 300 г Цукор – 2 ст. ложки Манна крупа – 1,5 ст. ложки Вода – 500 г Лимонна кислота – 1‑2 щіпки Directions 1Яблука без серцевини розрізати на 5‑6 частин, залити гарячою водою та проварити. 2Протерти яблука та змішати з процідженим відваром, додати цукор, лимонну кислоту. 3Довести до кипіння і, безперервно помішуючи, тонкою цівкою всипати манну крупу. Варити 15‑20 хвилин при слабкому нагріванні. 4Готову суміш охолодити до 30‑40°C, а потім збити в густу піноподібну масу, яку швидко розлити й охолодити. 5Подавати мус, поливши сиропом.Дієта при гіпотонії 00:00