Мус із пелюсток шипшини десерти лікувальне харчування 15 Жовтня, 2017 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Сироп із пелюсток шипшини готовий - 1 склянка Манна крупа - 1 склянка Вода - 1,5 склянки Вино - 10 мл Горіхи подрібнені - 2 ст. ложки Directions 1Манну крупу розвести у воді та влити цю рідку кашку в киплячий сироп із пелюсток шипшини. Проварити при постійному помішуванні 5‑6 хвилин. 2Масу охолодити, поставити на лід і збити вінчиком до густої піни. 3Подавати в вазочках, мус можна полити сиропом із вином або посипати тертим горіхом.Дієта при гіпотонії 00:00