Мус із пелюсток шипшини

    

15 Жовтня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Сироп із пелюсток шипшини готовий - 1 склянка

Манна крупа - 1 склянка

Вода - 1,5 склянки

Вино - 10 мл

Горіхи подрібнені - 2 ст. ложки

Directions

1Манну крупу розвести у воді та влити цю рідку кашку в киплячий сироп із пелюсток шипшини. Проварити при постійному помішуванні 5‑6 хвилин.

2Масу охолодити, поставити на лід і збити вінчиком до густої піни.

3Подавати в вазочках, мус можна полити сиропом із вином або посипати тертим горіхом.

Дієта при гіпотонії

00:00