М’ясо з імбиром

  

13 Грудня, 2016

Блюда для девичника (Семь поварят)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Яловичина - 500 г м'якоті

Апельсини - 1 шт.

Цибуля зелена - 3 пера

Цукор - 2 ст. ложки

Соєвий соус - 2 ст. ложки

Олія - 2 ст. ложки

Імбир подрібнений - 1 ст. ложка

Крохмаль - 1 ч. ложка

Часник - 1 зубчик

Directions

1Цибулю дрібно нарізати й обсмажити на частині олії разом з імбиром, подрібненими часником і апельсиновою цедрою до розм'якшення.

2СОУС: З апельсина вичавити сік, з'єднати його з соєвим соусом, цукром і крохмалем.

3Яловичину нарізати соломкою та швидко обсмажити на олії, потім додати обсмажену цибулю та приготований соус. Смажити, помішуючи, ще 5-7 хвилин.

4Подавати з розсипчастим рисом.

00:00