М’ясо з імбиром страви з м'яса 13 Грудня, 2016 Блюда для девичника (Семь поварят) Cook: 45 mins Yields: 4 порції Ingredients Яловичина - 500 г м'якоті Апельсини - 1 шт. Цибуля зелена - 3 пера Цукор - 2 ст. ложки Соєвий соус - 2 ст. ложки Олія - 2 ст. ложки Імбир подрібнений - 1 ст. ложка Крохмаль - 1 ч. ложка Часник - 1 зубчик Directions 1Цибулю дрібно нарізати й обсмажити на частині олії разом з імбиром, подрібненими часником і апельсиновою цедрою до розм'якшення. 2СОУС: З апельсина вичавити сік, з'єднати його з соєвим соусом, цукром і крохмалем. 3Яловичину нарізати соломкою та швидко обсмажити на олії, потім додати обсмажену цибулю та приготований соус. Смажити, помішуючи, ще 5-7 хвилин. 4Подавати з розсипчастим рисом. 00:00