Оладки з буряка та сиру (творога) млинці, оладки, сирники 6 Листопада, 2016 Домашние блины (50 самых лучших рецептов) Ingredients Буряк - 3 шт. Яблука - 1-2 шт. Сир (творог) 500 г Яйця - 1 шт. Борошно - 1 склянка Молоко - 1 стакан Цукор - 1 ч. ложка Сметана - 1 стакан Сіль Масло топлене для смаження Directions 1Буряк зварити, почистити, подрібнити на тертці. Додати борошно, дрібно нарізати очищені яблука, добре перетертий сир, молоко, цукор, сіль, все перемішати. 2Ложкою викладати тісто на сковороду з розігрітим маслом і смажити оладки з обох сторін. 3Готові оладки полити розтопленим вершковим маслом, окремо подати сметану. 00:00