оладки з кабачка
оладки з кабачка

Оладки з кабачків (запечені в духовці)

    ,

22 Липня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Кабачки - 200 г

Борошно - 1 ч. ложка

Молоко (за необхідності)

Масло вершкове - 1,5 ч. ложки

Яйця - 1 шт.

Directions

1Молодий кабачок очистити від шкірки і насіння, пропустити через м'ясорубку, віджати, покласти в миску, додати борошно, яйце та розмішати. Якщо пюре для оладок буде дуже густим, то його слід розвести молоком.

2Запікати оладки в духовці.

Дієта при гломерулонефриті, оксалатних і уратних каменях, нирковій недостатності

00:00