деруни
деруни

Оладки картопляні, фаршировані рибою

  ,   

16 Листопада, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Картопля - 10 шт.

Яйця - 1 шт.

Олія - 5 ст. ложок

зелень

сіль

ФАРШ:

Риба - 250 г філе

Гриби сушені - 15 г

Яйця - 1 шт.

Цибуля - 2 шт.

Масло - 2 ст. ложки

Перець

Directions

1Сиру очищену картоплю натерти на дрібній тертці, додати борошно, сіль, яйце і все перемішати.

2ФАРШ: Філе риби пропустити через м'ясорубку, обсмажити з ріпчастою цибулею і вареними грибами, потім додати сіль, перець, дрібно подрібнене варене яйце і все перемішати.

3Викласти оладки ложкою у вигляді коржів на розпечену сковороду, на них покласти фарш, зверху накрити картопляною масою і обсмажити до рум'яної скоринки з двох сторін.

4Укласти в горщик, залити олією і поставити в духовку.

5Готову страву посипати дрібно нарубаною зеленню.

00:00