оладки з яблуками
оладки з яблуками

Оладки «Пальчики оближеш» / Млинці з яблук

  

23 Листопада, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)
Эх, яблочко!
Яблоки (кулинария)

Ingredients

Яблука - 8 шт. / 4‑5 шт.

Яйця - 2 шт.

Цукор - 4 ч. ложки / 2 ст. ложки

Борошно пшеничне - 1 склянка / за потреби

Масло вершкове - 1 ст. ложка (для варіанту 2)

Молоко - 1 склянка

Сметана - 0,25 склянки (для варіанту 1)

Сода (для варіанту 2)

Масло або маргарин - 0,5 склянки для смаження

Цукрова пудра - 3 ст. ложки (для варіанту 1)

Directions

1ВАРІАНТ 1: У яблук вирізати серцевину так, щоб яблуко не тріснуло, нарізати кружальцями, посипати цукром.

2ВАРІАНТ 2: Яблуко очистити від шкірки, видалити серцевину, нарізати кружальцями завтовшки 1 см.

3Розтерти яйця з цукром, вершковим маслом або сметаною, додати молоко і таку кількість борошна, щоб вийшло густе тісто, як сметана.

4Яблучні кружальця вмочити в рідке тісто, потім швидко опустити в сильно розігрітий жир. Смажити у фритюрі до золотистої скоринки.

5Подавати, посипавши цукровою пудрою (варіант 1), або з теплими з цукром (варіант 2).

00:00