Оладки «Пальчики оближеш» / Млинці з яблук млинці, оладки, сирники 23 Листопада, 2016 Домашние блины (50 самых лучших рецептов) Эх, яблочко! Яблоки (кулинария) Ingredients Яблука - 8 шт. / 4‑5 шт. Яйця - 2 шт. Цукор - 4 ч. ложки / 2 ст. ложки Борошно пшеничне - 1 склянка / за потреби Масло вершкове - 1 ст. ложка (для варіанту 2) Молоко - 1 склянка Сметана - 0,25 склянки (для варіанту 1) Сода (для варіанту 2) Масло або маргарин - 0,5 склянки для смаження Цукрова пудра - 3 ст. ложки (для варіанту 1) Directions 1ВАРІАНТ 1: У яблук вирізати серцевину так, щоб яблуко не тріснуло, нарізати кружальцями, посипати цукром. 2ВАРІАНТ 2: Яблуко очистити від шкірки, видалити серцевину, нарізати кружальцями завтовшки 1 см. 3Розтерти яйця з цукром, вершковим маслом або сметаною, додати молоко і таку кількість борошна, щоб вийшло густе тісто, як сметана. 4Яблучні кружальця вмочити в рідке тісто, потім швидко опустити в сильно розігрітий жир. Смажити у фритюрі до золотистої скоринки. 5Подавати, посипавши цукровою пудрою (варіант 1), або з теплими з цукром (варіант 2). 00:00