Оладки сочевичні млинці, оладки, сирники здорове харчування, лікувальне харчування 25 Жовтня, 2017 172 рецепта лучших блюд без глютена 250 рецептов для здоровья печени и очищения организма (Еда, которая лечит) Ingredients Сочевиця - 100-200 г Сир (творог) - 100 г Яйця - 1 білок Олія - 2 ст. ложки Кріп - 3 гілочки Сіль Directions 1Сочевицю промити, замочити у воді на 2 години. 2Потім зварити до повного розм'якшення, розім'яти в пюре, посолити. 3До сочевиці додати сир (творог), ввести збитий білок, перемішати. 4Оладкову масу викласти ложкою на розігріту сковорідку з антипригарним покриттям або на сковорідку з розігрітою олією, обсмажити з двох боків. 5При подачі посипати нарізаною зеленню.Дієта безглютенова 00:00