171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)
Ingredients
Яйця - 8 шт.
Фета - 150 г
Батат - 2 шт.
Цибуля червона - 2 шт.
Пармезан - 50 г
Базилік - 1 пучок
Оцет бальзамічний - 2 ст. ложки
Цукор коричневий - 1 ст. ложка
Перець чорний мелений - 0,25 ч. ложки
Сіль морська - 0,5 ч. ложки
Directions
1Батат очистити, нарізати невеликими шматочками та відварити до готовності.
2Цибулю очистити, нарізати кільцями та покласти в один шар в невелике деко. Посипати цукром, посолити, скропити бальзамічним оцтом і тушкувати 10‑15 хвилин.
3Пармезан натерти на дрібній тертці. Яйця збити вінчиком, всипати натертий пармезан, перемішати. Базилік порвати руками на шматочки.
4У форму покришити 100 г фети, зверху викласти тушковану цибулю, шар батату, посипати половиною нарізаного базиліку, посолити та поперчити, влити в сковороду збиті яйця з пармезаном і поставити на невеликий вогонь, поки омлет не почне ущільнюватися.
5Потім поставити на 3 хвилини в духовку.
6На готовий омлет насипати нарізаний сир, покласти залишки базиліку.