Оселедець «Нова шуба»

    ,

22 Жовтня, 2016

Смачні свята. Готуємо в мультиварці (1000 секретів)

Ingredients

Батон - 1 шт.

Буряк - 1 великий

Оселедець - 1 шт.

Плавлені сирки - 2 шт.

Яйця варені - 2 шт.

Масло вершкове - 50 г

Корнішони (маленькі мариновані огірочки) - 10 шт.

Directions

1Буряк покласти в чашу мультиварки, включити режим «Випічка» на 30 хвилин. Після приготування помістити буряк під холодну воду, щоб шкірки легко знімалася. Очистити і натерти на дрібній тертці.

2Оселедець розібрати на філе.

3Сирки, варені яйця та м'яке вершкове масло подрібнити, змішати. Третину маси відкласти, решту з'єднати з тертим буряком.

4Батон розрізати уздовж не до кінця, вибрати м'якоть, залишивши стінки завтовшки 1 см. Рівномірно змастити буряковою масою. Потім викласти сирний шар, а на нього - філе оселедця. Навколо в ряд укласти корнішони. Батон скласти, лінію розрізу змастити вершковим маслом. Щільно загорнути в плівку і покласти в холодильник на 3 години.

5Для подачі нарізати скибочками гострим ножем.

00:00