Оселедець рубаний з морською капустою

    

17 Травня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Оселедець - 250-300 г

Хліб пшеничний - 50-100 г

Вода - 0,5 склянки

Цибуля ріпчаста - 1-2 шт.

Яблука - 1 шт.

Яйця - 1 шт.

Олія - 1-2 ст. ложки

Морська капуста свіжозаморожена - 100-150 г

Оцет 3% - 1-2 ст. ложки

Directions

1Оселедець розібрати на філе (якщо він дуже солоний, то попередньо вимочити).

2Для приготування морської капусти застосувати триразовий спосіб варіння.

3Підготовлене філе, розмочений у воді пшеничний хліб, цибулю, відварену морську капусту, яблука пропустити через м'ясорубку.

4Подрібнену масу перемішати та заправити олією і оцтом.

5При подачі укласти в блюдо для оселедця і посипати рубаним крутим яйцем.

00:00