Паприка - 0,5 ч. ложки копченої або 1 ч. ложки звичайної + трохи для подачі
Directions
1Якщо горох заморожений, розморозити.
2ЗАПРАВКА: збити у мисці оливкову олію з лимонним соком та копченою паприкою, приправити сіллю та перцем. Відкласти.
3Огірок розрізати навпіл, насіння видалити, нарізати та змішати у мисці з дрібно нарізаною зеленою цибулею та рисовим оцтом, приправити сіллю та перцем.
5Покласти в миску коричневий рис і перемішати з горошком, кукурудзою та помідорами, а потім приправити сіллю та перцем. Посипати петрушкою, полити лимонною заправкою та знову перемішати, щоб рис покрився сумішшю.
6Перекласти суміш з коричневого рису та гороху в чашу, потім додати нарвану руками руколу та креветки. Зверху покласти суміш з огірків, посипати нарваним руками водяним кресом і додати лимону дольку, щоб вичавити сік над стравою (якщо використовується). Посипати паприкою.