Пампушки з капусти

    

23 Квітня, 2018

Булочки и пирожки (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 12 шт.

Ingredients

Капуста білокачанна - 500 г

Масло топлене - 2 ст. ложки

Маргарин - 100 г

Борошно - 1 склянка

Сметана - 0,5 склянки

Яйця - 1 шт.

Насіння кунжуту - 1 ст. ложка

Сіль

Directions

1Капусту дрібно нашаткувати, посолити та потушкувати на маслі під кришкою.

2Охолодити, протерти через сито, додати борошно, маргарин і сметану, замісити тісто.

3Розкачати тісто в пласт товщиною 2 см, вирізати склянкою коржики, змастити їх яйцем, посипати кунжутом.

4Випікати при помірному нагріванні до утворення рум'яної скоринки.

5Подавати гарячими зі сметаною.

00:00