Пампушки українські з часником випічка українська кухня духовка 29 Жовтня, 2017 300 рецептов. Блюда из духовки Yields: 4 пампушки Ingredients Борошно пшеничне - 4 ст. ложки Вода - 2 ст. ложки Цукор - 1 ч. ложка Дріжджі - 1/3 ч. ложки Олія - 2 ч. ложки Яйця - 1/6 шт. Сіль ДЛЯ СОУСУ: Часник - 1 головка Олія - 4 ст. ложки Вода - 1/3 склянки Сіль - 0,5 ч. ложки Квас - трохи (за бажання) Directions 1Половину борошна, дріжджі, цукор, сіль розвести в теплій воді та замісити тісто. Залишити для бродіння. 2Коли тісто підійде, додати решту борошна, олію, добре вимішати та знову дати підійти. 3Сформувати кульки масою 25-30 г, покласти їх на змащене олією деко та дати постояти. 4Потім пампушки змастити збитим яйцем і випікати 8‑10 хвилин. 5Перед подачею до борщу пампушки змочити часниковим соусом. Можна на пампушках попередньо зробити надрізи у вигляді хреста. 6ЧАСНИКОВИЙ СОУС: Часник потовкти у ступці з сіллю, розтерти, поступово додаючи олію і холодну кип'ячену воду. 00:00