Паніні з жардиньєром по-італійськи

      

29 Березня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Хліб круглий невеликий - 1 шт.

Шинка - 125 г

Салямі - 125 г

Сир твердий - 125 г

Оливки без кісточок - 0,25 склянки

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Перець чорний мелений

ЖАРДИНЬЄР:

Цвітна капуста - 50 г

Морква - 50 г

Селера - 50 г стебла

Цукіні - 50 г

МАРИНАД:

Олія оливкова - 50 мл

Оцет винний - 20 мл

Цукор - 2 щіпки

Сіль - 1 ч. ложка

Перець чорний мелений

Directions

1З'єднати всі інгредієнти для маринаду, збити віночком до однорідної консистенції.

2ЖАРДИНЬЄР: Розібрати цвітну капусту на суцвіття, відварювати в киплячій воді 2-3 хвилини, перекласти в миску з льодом. Нарізати очищену моркву тонкою соломкою, селеру - шматочками, очищений цукіні - смужками. Перемішати, залити готовим маринадом, поставити на холод на 1-2 дні.

3Перемішати 1 склянку жардиньєра, нарізані кружальцями оливки, мелений чорний перець і 1 ст. ложку оливкової олії. Нарізати тонкими скибочками салямі та шинку.

4Розрізати хліб навпіл, вийняти частину м'якушки, залишивши шар в 1 см, скропити оливковою олією. Викласти всередину однієї половини ковбасу та шинку, жардиньєр і скибочки сиру. Накрити другою половиною хліба, розрізати на 4 частини.

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ: 30 хвилин + 1-2 дня для маринування овочів

00:00