Паска з апельсиновим сиропом

    , ,

7 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне - 250 г

Цукор - 70 г

Масло вершкове - 70 г

Дріжджі свіжі - 15 г

Молоко - 100 мл

Яйця - 1 шт.

Апельсинова цедра

Сіль

ДЛЯ СИРОПУ:

Апельсин - 1 шт. (сік)

Цукор - 50 г

Ванілін - 0,5 ч. ложки

Directions

1Поставити опару: в теплому молоці розвести дріжджі та по 3 ст. ложки цукру та борошна, накрити харчовою плівкою та поставити в тепле місце на 20-25 хвилин.

2В окремому посуді збити яйця з цукром, що залишився, додати 50 г м'якого вершкового масла, апельсинову цедру, сіль. Перемішати та з'єднати з опарою. Всипати просіяне борошно, замісити тісто та поставити в тепле місце на 2,5 -3 години.

3Чашу мультиварки змастити вершковим маслом. Викласти тісто. Встановити режим «Підігрів» на 15 хвилин.

4Потім вимкнути режим і залишити тісто підніматися на 30 хвилин.

5Встановити режим «Випічка» та готувати 1,5 години.

6Апельсиновий сік змішати з цукром, ваніліном та варти на плиті до загустіння, постійно помішуючи. Готову паску полити сиропом.

00:00