Паштет печінковий (з вином) закуски, страви з м'яса мультиварка 1 Лютого, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Cook: 45 mins Ingredients Яловича печінка - 400 г Масло вершкове - 50 г Вершки 33% - 100 мл Вино біле - 20 мл Цибуля - 1 шт. Коріандр Мускатний горіх Перець чорний мелений Сіль Directions 1Очистити та подрібнити цибулю, розтопити вершкове масло в чаші мультиварки, пасерувати цибулю 5 хвилин. 2Пропустити через м'ясорубку печінку, посолити, поперчити, влити вершки, вино, ретельно перемішати. 3Викласти в мультиварку печінкову масу, додати коріандр і мускатний горіх, встановити режим «Смаження» на 30 хвилин. 4Після сигналу готову масу перекласти в блендер, подрібнити. 5Покласти паштет в глибоку ємність, поставити в холодильник на 2 години. 00:00