Паштет із курячої печінки (простий)

  ,   

27 Січня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Куряча печінка - 350 г

Масло вершкове  100 г

Цибуля - 2 шт.

Морква - 2 шт.

Часник - 2 зубчики

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Печінку промити, нарізати маленькими шматочками. Вимити й очистити овочі. Цибулю подрібнити, натерти моркву на тертці, порубати дрібно часник.

2Нагріти в чаші мультиварки вершкове масло, покласти печінку, цибулю, моркву та часник. посолити, поперчити. Встановити режим «Випічка», готувати 20 хвилин.

3Після сигналу перекласти все в блендер, подрібнити.

4Викласти паштет в блюдо, поставити в холодильник на 3 години.

00:00