Пенне рігате аррабіата

    

4 Жовтня, 2017

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 30 mins
  • Cook: 15 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Пенне рігате (ребристі) або тортільоні - 300 г

Помідори - 600 г

Олія оливкова extra-virgin - 30 мл / 2 ст. ложки

Петрушка свіжа - 20 г

Часник - 2 зубчики

Перець чилі червоний, свіжий або сушений – 1 шт.

Сіль

Directions

1Довести каструлю солоної води до кипіння.

2Використовуючи кухонні рукавички, нарізати свіжий чилі або розкришити сухий.

3У великій сковороді нагріти олію. Додти нарізаний часник і чилі та смажити до коричневого кольору, дбаючи про те, щоб вони не потемніти занадто сильно.

4Додати очищені нарізані помідори, заправити сіллю і готувати на сильному вогні приблизно 15 хвилин, іноді помішуючи.

5Зварити пасту в киплячій воді до стану al dente. Злити.

6Поєднати з соусом і подавати, прикрасивши нарізаною петрушкою.

00:00