Перець по-провансальськи
страви з м'яса духовка, швидко
18 Квітня, 2017
100 лучших рецептов блюд на cкорую руку
- Cook: 1 hr
- Yields: 4 порції
Ingredients
Перець болгарський солодкий - 2 шт.
Капуста білокачанна - 250 г
Грудинка копчено-варена - 200 г
Сир твердий (наприклад, російський) - 150 г
Рис - 50 г
Яйця - 2 шт.
Масло вершкове - 50 г
Цибуля - 1 шт.
Часник - 1-2 зубчики,
Сухарі панірувальні - 50 г
Cіль
Перець чорний мелений
Олія для смаження
Directions
1Нарізати грудинку й очищену цибулю дрібними кубиками, нашаткувати капусту. Обсмажувати все разом на олії 10-15 хвилин.
2Видалити у солодких болгарських перців плодоніжки та насіння. Нашаткувати один соломкою, розрізати другий уздовж на 2 частини. Подрібнити очищений часник.
3Промити рисову крупу, відварювати в киплячій воді 10-12 хвилин до напівготовності.
4Додати рис до капусти разом з нарізаним солодким болгарським перцем і часником. Посолити, поперчити. Томити все на повільному вогні при закритій кришці, поки капуста не стане м'якою.
5Відварювати яйця 7 хвилин після закипання води. Остудити, очистити, порубати та змішати з тертим сиром. Додати суміш в сковороду.
6Нафарширувати половинки солодкого болгарського перцю начинкою, полити топленим вершковим маслом, посипати панірувальними сухарями.
7Запікати при 180°С 10 хвилин.