Печеня з мідіями страви з морепродуктів здорове харчування 18 Травня, 2017 100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Мідії без стулок - 300 г Картопля - 8 шт. Морква - 0,5 шт. Цибуля - 1 шт. Часник - 1 зубчик Томат-пюре - 3 ст. ложки Олія - 3 ст. ложки Зелень петрушки рубана - 2 ст. ложки Сіль Directions 1Мідії відварювати в підсоленій воді 5-7 хвилин. 2Нарізані дрібними кубиками моркву та цибулю спасерувати на частині олії, додати томат-пюре та пасерувати ще 10 хвилин. 3Картоплю нарізати кубиками або дольками, обсмажити на залишках олії. 4З'єднати підготовлені інгредієнти, додати 0,5 склянки відвару від мідій, сіль і тушкувати до готовності картоплі. 5У кінці покласти подрібнений часник. 00:00