Печиво імбирне

    ,

8 Жовтня, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Масло вершкове - 100 г

Яйця - 1 шт.

Цукор - 1 склянка

Борошно - 2 склянки

Розпушувач - 1 ч. ложка або

Сода - 1 ч. ложка + оцет

Гвоздика - 5 бутонів

Кориця - 1 ч. ложка

Імбир мелений - 2 ч. ложки

Горіхи

Directions

1Розігріти духовку до 180°C.

2Гвоздику розмолоти в кавомолці разом з 1 ст. ложкою цукру. Змішати просіяне борошно, гвоздику, імбир, корицю і розпушувач для тіста або соду, гашену оцтом. В окремому посуді розтерти цукор з яйцем і розм'якшеним вершковим маслом, після чого масу з'єднати з борошном з прянощами і замісити тісто.

3Розкачати тісто завтовшки приблизно в 0,5 см. Формочками вирізати печиво або просто розрізати лист на смуги по діагоналі, щоб печиво нагадувало ромби.

4Змастити деко вершковим маслом або застелити спеціальним папером для випічки. Випікати 25‑30 хвилин.

5Вийняти деко з духовки, за допомогою лопатки акуратно зняти з нього печиво. Відразу посипати зверху нарізаними горіхами, цукровою або ванільною пудрою, корицею, какао; можна покрити глазур'ю за допомогою пензлика.

6ГЛАЗУР: Розтопити шоколад на водяній бані, додати вершки і вершкове масло, дати охолонути.

Дієта для підвищення імунітету

00:00