Печінка рубана

  ,   

30 Серпня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Печінка - 400 г

Олія оливкова - 50 г

Цибуля - 40 г

Морква - 40 г

Яйця - 2 шт.

Вершки - 20 г або

Масло вершкове - 60 г

Зелень

Сіль

Перець

Directions

1Моркву та ріпчасту цибулю нарізати кубиками і злегка обсмажити з оливковою олією.

2У цю сковороду помістити печінку, нарізану шматочками, посолити, поперчити й обсмажити. Потім додати трохи води, закрити кришкою і тушкувати до готовності.

3Готову печінку з овочами охолодити та пропустити через м'ясорубку з дрібними решітками 2‑3 рази. Додати розм'якшене вершкове масло або вершки. Готову масу ретельно вимішати, щоб вона вийшла пишна і повітряна.

4Викласти гіркою на тарілку, нанести рельєф змоченою у воді столовою ложкою, посипати рубаним яйцем і прикрасити зеленню.

Дієта при гіпотонії

00:00