Пиріг мигдальний з сиром (творогом)
Пиріг мигдальний з сиром (творогом)

Пиріг мигдальний з сиром (творогом)

    

18 Вересня, 2018

17 рецептів Юлії Висоцької. Страви з молочних продуктів (Домашня колекція СТБ)

  • Cook: 1 hr 10 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Рікота або сир (творог) - 250 г

Мигдаль - 225 г

Масло вершкове - 210 г

Лимони - 7 шт.

Яйця - 6 шт.

Цукор - 2/3 склянки

Борошно пшеничне - 0,5 склянки

Сіль морська - 1 щіпка

Directions

1Мигдаль подрібнити у блендері.

2Відокремити білки від жовтків.

3Цедру всіх лимонів натерти на дрібній тертці. З трьох лимонів віджати сік.

4200 г вершкового масла збити з цукром, потім, продовжуючи збивати, по одному ввести жовтки, додати мигдаль, цедру та сік лимонів, останнім всипати борошно.

5Білки збити з дрібкою солі.

6Додати в мигдальне тісто рікоту або сир, перемішати, потім ввести білки.

7Круглу форму для випічки змастити вершковим маслом і викласти в неї тісто, рівномірно розподіляючи його.

8Випікати пиріг в розігрітій до 150°С духовці 40‑45 хвилин.

9Подавати такий пиріг добре зі збитими вершками.

00:00