171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)
Ingredients
Борошно - 1 склянка
Пекарський порошок
Цукор - 1 склянка
Імбир мелений - 1 ч. ложка
Сода - 1 ч. ложка
Масло вершкове - 2 ст. ложки для випічки + трохи для змащування форми
Яйця - 1 шт.
Мед - 2 ст. ложки
Вода - 240 мл
Directions
1Розігріти духовку до 180°C. Форму для випікання змастити олією.
2Змішати борошно з додаванням пекарського порошку, цукор, імбир і соду разом. Додати вершкове масло, розтерти його з борошном і цукром, щоб не було грудочок. Збити яйце з медом і кип'яченою водою, додати до решти інгредієнтів, ретельно перемішати за допомогою дерев'яної ложки.
3Готову суміш викласти в підготовлену форму і випікати 35‑40 хвилин до появи золотисто-коричневого кольору.
4Дати пирогу охолонути у формі. Після цього розрізати на квадрати і подати до столу.