плов з овочами та грибами
плов з овочами та грибами

Плов із рису й овочів

  , ,   ,

6 Червня, 2018

172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)

Ingredients

Цвітна капуста - 0,5 качана

Морква - 3 шт.

Цибуля - 3 шт.

Часник - 3 зубчики

Печериці - 3 шт.

Рис відварний - 200 г

Квасоля стручкова - 100 г

Каррі - на кінчику ножа

Сіль

Перець чорний

Олія

Directions

1Моркву, квасолю, капусту, картоплю очистити. Промити та відварити окремо всі овочі.

2Цибулю, часник і гриби очистити, нарізати кубиками й обсмажувати на сковороді з олією 3 хвилини.

3Потім додати рис, квасолю, розібрану на суцвіття капусту, нарізані кубиками картоплю і моркву, все перемішати та викласти у змащену форму. Зверху скропити олією і поставити в розігріту до 200°С духовку на 10 хвилин.

Дієта безглютенова

00:00