1Всипати цукор в каструлю, залити гарячою водою і перемішувати до повного розчинення.
2Потім поставити варити на сильний вогонь без помішування. Як тільки сироп почне закипати, зняти ложкою піну, що утворилася на поверхні, накрити її щільно кришкою і варити сироп до густоти.
3Перед кінцем варіння додати в сироп розчин лимонної кислоти або 0,5 ч. ложки 3% -ного оцту.
4Після варіння скропити поверхню сиропу водою, не помішуючи, і як можна швидше охолодити.
5Після охолодження злити воду з поверхні сиропу і дерев'яною лопаткою збивати сироп 10-20 хвилин, доки він не побіліє і не згорнеться у білу масу. За допомогою лопатки розім'яти помаду, підігріти до 45-55°С, весь час помішуючи, і додати ароматичні речовини.