Пудинг маковий десерти лікувальне харчування, на пару 19 Жовтня, 2017 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Мак - 200 г Яйця - 5 шт. Сухарі панірувальні - 3 ст. ложки Цукор - 100 г Лимон - 0,5 шт. (цедра) Молоко - 2 склянки ДЛЯ СОУСУ: Молоко - 1 склянка Яйця - 3 шт. Борошно - 3 ч. ложки Цукор - 200 г Ванілін Directions 1Мак добре промити, залити молоком, зварити до м'якості. Злити молоко, пропустити мак через м'ясорубку. 2Жовтки розтерти з цукром, змішати з сухарями і тертою цедрою, додати розтерті жовтки, збиті в густу піну білки, обережно перемішати зверху вниз. 3Викласти в змащену маслом і обсипану сухарями форму. Варити на пару 1 годину. 4Готовий пудинг залити ванільним соусом і подавати гарячим.Дієта при гіпотонії 00:00