Пудинг рибний (з булкою)

    

15 Червня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Риба - 100 г філе

Булка - 50 г

Молоко - 0,5 склянки

Яйця - 1 шт.

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Directions

1Хліб вимочити в молоці та пропустити через м'ясорубку разом з рибним філе два рази. Протерти через сито, додати сирий жовток і добре перемішати. Білок збити в піну й обережно додати в масу.

2Форму змастити маслом, посипати сухарями або борошном і заповнити рибною масою. Форму поставити в каструлю, заповнену водою до половини висоти форми, накрити кришкою і варити пудинг на слабкому вогні 40 хвилин.

Дієта при пієлонефриті, гломерулонефриті, нирковій недостатності, гострому циститі

00:00