Пудинг сирний (творожний) з горіхами

    

26 Лютого, 2017

Блюда с творогом (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 10 mins
  • Yields: 5 порцій

Ingredients

Сир (творог) - 500 г

Яйця - 5 шт.

Цукор - 100 г

Родзинки без кісточок - 100 г

Горіхи рубані - 50 г

Сухарі мелені - 20 г

Масло вершкове - 20 г

Цедра лимона або апельсина терта - 5 г

Сіль

Directions

1Горіхи обсмажити до світло-коричневого кольору та розтерти з 50 г цукру.

2Сир (творог) протерти, додати цукор, масло, яєчні жовтки, сіль, цедру та збити. Сирну масу з'єднати з просіяними сухарями, горіхами, родзинками, ввести збиті в густу піну білки та перемішати.

3Сирною масою заповнити на 3/4 змащену маслом форму. Варити пудинг під кришкою на водяній бані 1 годину або запікати в духовці 30-40 хвилин.

4Готовий пудинг викласти з форми на блюдо та подати гарячим з фруктовим сиропом або зі сметаною.

00:00