Піта з салатом із копченої курки

    

30 Березня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 15 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Піта - 4 шт.

Курка - 300 г копчених грудок

Салат айсберг - 100 г

Майонез - 75 г

Оливки без кісточок - 100 г

Часник - 2 зубчики

Кардамон - 2 коробочки

Кмин мелений - 0,5 ч. ложки

Directions

1Нарізати копчені курячі грудки кубиками 1х1 см. Дрібно нарвати руками листя салату. Нарізати оливки тонкими кільцями.

2Дрібно нарізати або натерти на тертці очищений часник. Вичистити з коробочок кардамону зерна, розчавити їх плоскою стороною ножа.

3З'єднати всі підготовлені інгредієнти, заправити майонезом, додати кмин і акуратно перемішати.

4Розрізати піти навпіл, обсмажувати на сухій сковороді до рум'яної скоринки. Наповнити кожну половину приготованим салатом.

00:00