Піта з салатом із копченої курки бутерброди швидко 30 Березня, 2017 100 лучших рецептов блюд на cкорую руку Cook: 15 mins Yields: 4 порції Ingredients Піта - 4 шт. Курка - 300 г копчених грудок Салат айсберг - 100 г Майонез - 75 г Оливки без кісточок - 100 г Часник - 2 зубчики Кардамон - 2 коробочки Кмин мелений - 0,5 ч. ложки Directions 1Нарізати копчені курячі грудки кубиками 1х1 см. Дрібно нарвати руками листя салату. Нарізати оливки тонкими кільцями. 2Дрібно нарізати або натерти на тертці очищений часник. Вичистити з коробочок кардамону зерна, розчавити їх плоскою стороною ножа. 3З'єднати всі підготовлені інгредієнти, заправити майонезом, додати кмин і акуратно перемішати. 4Розрізати піти навпіл, обсмажувати на сухій сковороді до рум'яної скоринки. Наповнити кожну половину приготованим салатом. 00:00