100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)
Prep: 15 mins
Cook: 5 mins
Yields: 6 порцій
Ingredients
Олія оливкова - 1 ст. ложка
Гриби креміні свіжі нарізані - 2 склянки
Сіль - 0,25 ст. ложки
Перець чорний - 0,25 ст. ложки + щоб скропити (за бажанням)
Оцет бальзамічний - 2 ст. ложки
Попередньо запечена основа для піци 25 см — 1 шт.
Сир козячий розкрошений - 1/3 склянки
Майоран свіжий різаний - 1-2 ст. ложки
Directions
1У великій сковорідці розігріти олію на середньому вогні. Додати гриби; готувати до м'якості, час від часу помішуючи. Посипати сіллю та перцем. Змішати з оцтом. Готувати без кришки, періодично помішуючи, доки оцет не випарується.
2Основу для піци смажити без кришки на грилі на середньому вогні 3 хвилини або доки низ не стане світло-коричневого кольору. Убрати з гриля.
3На підсмажений на грилі бік основи розкласти приготовані гриби, посипати сиром. Смажити на грилі під кришкою 2-3 хвилини або більше, щоб нижня частина основи стала світло-коричневою, а начинка нагрілася.
4Посипати майораном. Нарізати шматочками. При бажанні, скропити бальзамічним оцтом.