Піца «Гавайська» (з куркою та ананасами) піца духовка, швидко 9 Квітня, 2017 100 лучших рецептов блюд на cкорую руку Cook: 15 mins Yields: 1 шт. Ingredients Тісто для піци - 140 г Курка - 50 г філе Ананас - 50 г Моцарела - 75 г Томатна паста або готовий соус для піци - 3 ст. ложки Петрушка - кілька гілочок Перець чорний мелений Борошно на підпил Directions 1Нарізати куряче філе поперек волокон тонкими скибочками, ананас — кубиками. Відокремити листя петрушки від стебел, подрібнити. Розламати сир на шматочки руками. 2Розкачати тісто в круглий пласт товщиною 1 см, викласти на присипане борошном деко. 3Змастити заготовку томатною пастою. Посипати шматочками сиру й ананаса. Викласти променями з центру скибочки курячого м'яса. Додати подрібнену петрушку. Поперчити. 4Випікати піцу в розігрітій до 300°С духовці 7 хвилин. 00:00