Піца гаряча салямі

    

9 Березня, 2017

100 Best Grilling Recipes 2016 - Better Homes and Gardens

  • Prep: 45 mins
  • Cook: 5 mins
  • Yields: 6 порцій по 1 піці на кожну

Ingredients

Сир моцарелла тертий - 1,5 склянки (170 г)

Сир Фонтіна тертий - 1,5 склянки (170 г)

Сир Пармезан тертий - 1/3 склянки

Основа для піци домашня - 6 шт.

Олія оливкова

Соус томатний густий - 2 склянки

Ковбаси пряні асорті, дуже тонко нарізані - 170 г

Перець солодкий жовтий і/або червоний смажений і нарізаний - 3/4 склянки

Перець чилі сухий - 3/4 склянки

Directions

1У середній мисці змішати всі сири.

2Для кожної піци підсмажити на грилі під кришкою одну з домашніх основ для піци. Смажити від 1 до 2 хвилин або поки тісто не стане в деяких місцях роздуватися та почне ставати твердим (заморожену основу смажити 2-3 хвилини). За допомогою щипців, обережно перевернути основу та перемістити на зворотній бік дека.

3Швидко змазати підсмажений бік олією. Посипати зверху 1/4 склянки сирної суміші; змазати 1/3 склянки томатного соусу. Додати приблизно 30 г м'яса та по 2 ст. ложки смаженого перцю та сухого перцю чилі. Посипати подрібненим червоним перцем і ще 1/4 склянки сирної суміші. Перенести піцу з дека на решітку грилю.

4Смажити під кришкою 3-5 хвилин або доки основа не стане хрусткою, а сир не розплавиться, за необхідності повертаючи піцу, щоб запобігти підгоранню.

5Зняти піцу з гриля. Повторити з рештою основ та начинок.

00:00

Nutrition Facts

Calories693 кал.
Sodium1,628
Protein32 г
Cholesterol86 мг
Total Fat37 г
Saturated Fat15 г
Total Carbohydrates60 г
Dietary Fiber4 г