Піца з беконом і моцарелою

    ,

4 Квітня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Тісто для піци - 450 г

Бекон або шинка сирокопчені - 6 скибочок

Моцарела - 200 г

Цибуля червона - 1 шт.

Маслини без кісточок - 12 шт.

Горіхи кедрові очищені - 30 г

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Рукола - 1 пучок

Борошно на підпил

Перець чорний мелений

Directions

1Посипати пергаментний папір борошном, розкачати тісто для піци в прямокутний пласт за розміром дека. Перекласти тісто разом з пергаментним папером на деко. Наколоти виделкою в різних місцях, скропити оливковою олією.

2Нарізати очищену червону цибулю кільцями, маслини - кружальцями. Рівномірно розподілити інгредієнти по тісту, розкласти поверх скибочки бекону.

3Випікати піцу в розігрітій до 200°С духовці 8-10 хвилин.

4Посипати кедровими горіхами та тертою на крупній тертці моцарелою. Помістити в духовку ще на 3 хвилини, щоб розплавився сир.

5Скропити руколу оливковою олією, викласти на готову піцу, посипати свіжомеленим чорним перцем.

00:00