равлики з овочами та білим вином
равлики з овочами та білим вином

Равлики, тушковані з овочами

  

8 Серпня, 2018

100 лучших блюд из морепродуктов (Очень просто!)

Ingredients

Равлики сирі очищені - 400 г

Вино столове біле - 500 мл

Морква - 2 шт.

Цибуля - 3 шт.

Картопля - 400 г

Масло вершкове - 100 г

Селера - зелень

Петрушка - зелень

Лавровий лист

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Равлики вимити, поперчити та посолити, посипати подрібненою зеленню, залити сумішшю вина та 500 мл води. Маринувати 1 годину.

2Моркву очистити, нарізати кружальцями. Цибулю нарізати півкільцями. Картоплю очистити, нарізати скибочками.

3Замариновані равлики обсмажити в маслі, додати моркву, цибулю та картоплю, залити маринадом, посолити за смаком. Тушкувати на слабкому вогні 1 годину, час від часу помішуючи.

4Готову страву посипати подрібненою зеленню.

00:00