Риба в гірчичному соусі

    

6 Березня, 2017

Русская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Риба - 800 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Зелень кропу - 1 пучок

Борошно пшеничне - 1 ст. ложка

Масло вершкове - 4 ст. ложки

Молоко - 250 мл

Гірчиця готова - 2 ст. ложки

Корінь хрону - 1 ч. ложка

Лимони - 1 шт.

Насіння гірчичні - 1 ст. ложка

Цукор - 1 ч. ложка

Лавровий лист - 1 шт.

Перець чорний - 4-5 горошин

Сіль

Directions

1Рибу почистити, видалити голову та плавники, розібрати на філе без кісток, потім нарізати порційними шматками.

2Шматки риби залити 2 л холодної води, довести до кипіння, покласти цибулю цілком, пучок зелені кропу, лавровий лист, насіння гірчиці, перець горошком, посолити і, зменшивши нагрів, варити 15 хвилин.

3СОУС: Борошно обсмажити на маслі, не допускаючи зміни кольору, потім розвести гарячим молоком і варити 5-7 хвилин. При необхідності соус розвести рибним бульйоном. Заправити соус лимонним соком, цукром, готовою гірчицею, додати хрін, посолити та перемішати.

4Подавати рибу з гірчичним соусом і гарніром з варених овочів або рису. Оформити зеленню та скибочкою лимона.

00:00