Риба з грибами

  ,   

19 Березня, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Риба - 1,5 кг

Гриби сушені - 200 г

Цибуля - 2 шт.

Сметана - 200 г

Майонез - 2 ст. ложки (за бажанням)

Зелень петрушки

Перець

Сіль

Directions

1Підготовлену та нарізану шматками рибу посолити.

2На дно каструлі покласти нарізану цибулю, нарізані варені гриби, петрушку, покласти рибу, покрити її шаром цибулі та грибів, залити сметаною (для поліпшення смаку в сметану можна додати майонез) та запікати в гарячій духовці під кришкою 1 годину.

3Перед подачею на стіл обережно викласти рибу на блюдо, полити соусом, посипати петрушкою.

00:00