Риба, запечена в капусті

    

25 Березня, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Риба - 400 г

Капуста - 400 г

Цибуля ріпчаста - 100 г

Томатна паста - 20 г

Олія - 30 г

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Рибу почистити, помити, розділити на порції і посолити.

2Капусту нашаткувати (можна використовувати квашену).

3У каструлю скласти дрібно нарізану цибулю, потушкувати на олії, додати капусту і тушкувати до готовності.

4Потім додати томатну пасту (в квашену капусту томатної пасти не додавати), перемішати.

5Змастити маслом форму для запікання, частину капусти викласти в форму, на капусту рибу, закрити рештою капусти і запекти в добре нагрітій духовці.

00:00