Риба ніжна під фісташковим соусом страви з риби мультиварка 23 Березня, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Ingredients Тіляпія - 2 філе Фісташки очищені - 1 склянка Цибуля порей - 1 пучок Часник - 1 зубчик Олія оливкова - 100-150 мл Олія рослинна - 2 ст. ложки Спеції для риби Сіль Directions 1Рибу вимити, нарізати на порційні шматочки, посипати з усіх боків спеціями та сіллю. 2СОУС: Змішати мелені фісташки, дрібно нарізану цибулю порей, видавлений часник, сіль, оливкову олія. Перемішати. 3Рибу викласти в уже розігріту мультиварку, смажити на рослинній олії з обох сторін на режимі «Випічка» по 10-15 хвилин із закритою кришкою. 4Потім влити соус і готувати ще 5-7 хвилин. 00:00