Суміш мелених анісу, перцю, фенхелю, гвоздики та кориці - 2 ст. ложки
Соєвий соус - 2 ст. ложки
Масло вершкове - 2 ст. ложки
Сухарі панірувальні - 2 ст. ложки
Борошно пшеничне - 3 ст. ложки
Перець солодкий червоний - 1-2 шт.
Сіль
Олія для фритюру
Directions
1Борошно змішати зі спеціями та просіяти на плоску тарілку.
2Рибне філе запанірувати спочатку в борошняної суміші, потім в злегка збитому яйці та сухарях та обсмажити в розігрітій до 160-180°C олії по 3-4 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.
3Окремо на вершковому маслі обсмажити нарізані кубиками помідори та рубану зелену цибулю 1-2 хвилини, потім влити соєвий соус і тушкувати ще 1 хвилину.
4Перед подачею укласти рибне філе на підігріту тарілку, на нього викласти обсмажені овочі. Оформити кільцями червоного перцю та пір'ям зеленої цибулі.