японські суші
японські суші

Роли з маринованою камбалою та огірком

    

6 Січня, 2019

Японская кухня

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Рис - 200 г

Камбала маринована - 200 г філе

Огірки - 1 шт.

Оцет для суші - 50 мл

Цукор - 0,5 ст. ложки

Норі - 2 листи

Імбир маринований

Васабі

Соєвий соус

Сіль

Directions

1Рис промити, залити 400 мл води, варити на середньому вогні під кришкою, доки він не стане в'язким.

2Зняти з вогню, додати оцет, цукор і сіль, перемішати, залишити на 15 хвилин.

3Огірок нарізати брусочками. Камбалу нарізати невеликими шматочками. Листя норі розрізати уздовж навпіл.

4Покласти норі на бамбукову циновку блискучою стороною вниз. Зверху рівним шаром розподілити трохи охолоджений рис, змастити посередині васабі, викласти шматочки огірка та камбали. Піднімаючи циновку, згорнути все у вигляді рулету. Розрізати рулет впоперек на 6 частин. Так само зробити роли з решти продуктів.

5Викласти роли на тарілку. Окремо подати соєвий соус і тонко нарізаний маринований імбир.

00:00

Nutrition Facts

Calories169 ккал