Рулет м’ясний з лаваша

  ,   

14 Липня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Лаваш тонкий - 1 лист

М'ясо - 300 г

Сир - 300 г

Помідори - 1 шт.

Кефір - 2/3 склянки

Яйця - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Зелень - 0,5 пучка

Перець

Сіль

Directions

1М'ясо нарізати шматочками й обсмажити з нарізаними цибулею і помідором. Посолити, поперчити, додати рубану зелень.

2Готове м'ясо з овочами охолодити та пропустити через м'ясорубку або подрібнити в комбайні.

3Яйце змішати з кефіром. Лаваш занурити в суміш на кілька секунд.

4Розстелити лаваш на деку, посипати тертим сиром. Зверху викласти фарш і згорнути рулетом. Запікати в духовці при 240°C близько 10 хвилин.

00:00