Рулет із сирною (творожною) начинкою

    ,

23 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно - 500 г

Яйця - 1 шт.

Вода солона тепла

Смалець - 20 г + 150 г для змазування

Оцет - 1 ч. ложка

Сухарі панірувальні - 30 г

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Сир (творог) свіжий - 600 г

Сметана - 300 г

Яйця - 4 шт.

Лимон - терта цедра

Цукор - 100 г + 50 г для збивання з білками

Родзинки добірні - 50 г

Directions

1Добре вимісити тісто до утворення бульбашок, сформувати з нього кілька круглих булок, укласти їх на посипаний борошном рушник, змастити поверхню топленим смальцем щоб уникнути тріщин, накрити теплою каструлею і залишити на 10‑15 хвилин.

2Кожну частину тіста розкачати в тонкий пласт, просушити, густо змастити топленим смальцем і посипати панірувальними сухарями.

3Свіжий сир протерти через друшляк, перемішати зі сметаною, яєчними жовтками, тертою лимонною цедрою, цукром, добірним родзинками і солодкою піною з яєчних білків і цукру.

4На третину кожного пласта покласти начинку і за допомогою рушника, на якому лежить тісто, скачати тугий рулет.

5Деко змастити жиром, укласти в нього рулети, змастити їх поверхню топленим смальцем і випікати в гарячій печі до рум'яного кольору.

Дієта при гіпотонії

00:00