1СОУС: Обсмажувати пряні трави та спеції на розігрітій оливковій олії в сотейнику з товстим дном 2-3 хвилини. Додати молоко, уварювали на невеликому вогні 10 хвилин після закипання. Процідити.
2Вимити й обсушити м'ясо, нарізати дрібними кубиками. Обсмажувати в окремій ємності на розігрітій оливковій олії менше 1 хвилини (дати схопитися скоринці, щоб сік не виходив і м'ясо залишалося соковитим).
3Додати до свинини промитий рис, протушкувати, поки вбереться жир. Влити вино, посолити, випарувати рідину. Додати невеликими порціями бульйон, тушкувати рис до стану аль денте.
4Влити до різотто проціджений соус, викласти вершкове масло та тертий пармезан, перемішати.