Салат багатошаровий з консервованою квасолею

    ,

19 Листопада, 2016

365 рецептов новогоднего стола

Ingredients

Квасоля біла консервована - 200 г

Картопля - 1 шт. велика

Куряча грудка відварна - 250 г

Цвітна капуста - 150 г

Зелень петрушки

Майонез

Сіль

Directions

1Картоплю та цвітну капусту відварити окремо в солоній воді. Капусту дрібно порізати, картоплю очистити та натерти на крупній тертці. Квасолю витягти з банки, злити воду, розім'яти виделкою. Грудку дрібно нарізати.

2Викладати в прозорий салатник шарами: картоплю, половину курячого м'яса, квасолю, другу половину грудки та капусту. Кожен шар змастити майонезом і досолити за смаком.

3Прикрасити зеленню петрушки.

00:00